CNC opdrachten..

Contact

 

CNC frezen voor het perfecte maatwerk:
Met ruim 25 jaar ervaring komen ook vele verbeteringen in bewerking-technieken om de hoek kijken, zoals CNC frees machines.

Computer numerical control of kortweg CNC betreft de computergestuurde regeling van werktuigmachines, meestal in de verspaningstechniek, die snel en nauwkeurig stukken moeten maken in kunststof of hout. Deze stukken kunnen met behulp van een freesmachine gemaakt worden.

Onze machine beschikt over een 4e as geschikt voor het meerzijdig bewerken van balk en rond materiaal. Of bent u op zoek naar belettering of een origineel reclamebord, u bent bij Will’s Woodwork aan het juiste adres. Waar Will is is een weg, ook voor particulieren en bedrijven staan wij klaar.

CNC werkveld in X: 2465 – 4300 mm – in Y: 1260 – 2205 mm.

 

 

 

Materialen:
Ik ben gespecialiseerd in werken met zowel hout en kunststof en beheersen natuurlijk de nieuwste CNC technieken. Wij kunnen grote serieproductie opdrachten per direct aannemen en werken hierin exact volgens de specificaties van de klant. Elk machineonderdeel wordt bij elke opdracht nauwkeurig nagemeten zodat maatvoering samen met de kwaliteit gewaarborgd blijft. Heeft u CNC-producten nodig die exact moeten voldoen, dan zijn wij een goede partner voor u!

Neem een kijkje bij mijn projecten voor een indruk van mijn werk. Kom je liever bij me langs? De koffie staat altijd klaar in mijn werkplaats en ik laat je graag alle materialen en mogelijkheden zien.

Tot snel!